остеопат Мітя Лободін остеопат Мітя Лободін
Психосоматична реакція і як працює психосоматика

Психосоматична реакція і як працює психосоматика

Як формується психооматика і як я прибираю психосоматичні реакції.

Що таке психосоматика?

Підсвідомість приймає сигнал будь-якого органа чуття (зоровий, тактильний, нюх і т.п.), і тіло починає знаходити зв’язок, який було вже побудовано, на цей подразник. Тіло дає відповідну повторювану реакцію на подразник: біль у спині, спазми, біль внутрішніх органів, головний біль і багато інших індивідуально. Людина може не знати про зв’язку “подразник-реакція” або пов’язує її з іншим. Так формується психосоматика.

Психосоматика

Що роблю я?

Я працюю методами психокорекції та біологічного центрування. На практиці: обриваю ланцюги і пов’язую рефлекторну дугу з позитивними емоціями. Людина будує новий, більш зрозумілий зв’язок. Бо в першому випадку, вмикається підсвідомість, і зв’язок може йти з дитинства чи далеких травмованих подій і бути абсолютно незрозумілим. Я прошу пацієнта згадати подію, яка його сильно розхвилювала. У діалозі ми визначаємо найактуальнішу подію і розриваємо ланцюги, пов’язані з недугою. Для роботи мені достатньо дізнатися останню подію, яка викликала реакцію, щоб копнути глибше і дістатися до корінної події.

Що у відчуттях?

Після сеансу тіло розслабляється, люди відчувають невагомість, голос стає більш мелодійним, а дихання глибоким. Змінюється картина світу, стосунки з оточуючими, більше енергії та наповненості. Завдяки системній і глибокій роботі з мозком покращується якість усього життя, а не тільки окремого питання. Буду радий допомогти вам розібратися з психосоматичною проблемою.